петак, 23. децембар 2016.

Ingrid Cosmetics Bronzing Powder


U mom slučaju bronzeri su jedna od najdugotrajnijih i najupotrebljivijih stvari kada je šminka u pitanju. Ingrid Cosmetics Bronzing Powder je još jedan u nizu bronzera koje posedujem i moram vam odati tajnu da čak ni jednom nisam dotakla pan. Što se tiče obog bronzera, ubeđena sam da će dgo trajati s obzirom da ima 25g, tako da ako tragate za nekim 'velikim' bronzerom, ovo je proizvod za vas.


Možete ga pronaći OVDE i njegova cena je 595 dinara. Pakovanje je jako zanimljivo, mada kvalitet nije najsjajniji. Ne znam da li je do mog primerka, ali imam probem sa poklopcem i iz tog razloga izbegavam da ga nosim sa sobom. S druge strane, ima jako jako prijatan miris i baš mi se dopada.


Pigmentacija je srednja, što je odlično za proizvode ovakve vrste jer ne možete preterati. Ovaj bronzer je odličan za početnike baš iz tog razloga. Dugotrajnost je odlična na licu, zaista mi jako dugo traje, jako se lepo nanosi i blenda. Malo se više trusi, ali ni to nije problem s obzirom da dobijete 25g proizvoda. Nanosila sam ga i kao senku i odlično mi se pokazao. U pitanju je topla nijansa braon koja divno ugreje lice.

*Imate moju preporuku za ovaj bronzer!

Da li ste isprobale ovaj proizvod i kakvi su vaši utisci?

Нема коментара:

Постави коментар

Temisvar

Ukoliko me pratite od ranije znate da obozavam cipele. Samo mi daj nove cipele i cutacu, obecavam! Skroz sam zaboravila da treba da vam ...