субота, 17. децембар 2016.

LLUMS Cosmetics Marbelized Bronzer


Jako često mi se dešava da kupim proizvode koje ne koristim u svrhe kojoj su oni zapravo namenjeni i to je upravo slučaj sa LLUMS bronzerom u nijansi 02 Amber. Ovaj bronzer možete pronaći u Liliju i njegova cena je negde oko 500 dinara.


Kao što rekoh, LLUMS bronzer ne koristim u svrhe bronzera već hajlajtera. Nisam ljubitelj bronzerasa šljokicama i šimerom, tako da je ovaj proizvod kupljen u nameri da se koristi kao hajlajter. Moram vam priznati da će se naći u mojim mesečnim favoritima jer ga obožavam i ne prestajem da ga koristim.


Jako je pigmentovan, što ćete imati prilike da vidite na sledeće dve fotografije. Ima jako prijatan miris kada ga otvorim. U pakovanju dolazi 9g što mislim da će vam biti zaista odlično. Jedina mana mu je trajnost, ne može da mi izdrži ceo dan, rekla bih da mu je granica 6h stajanja na koži. Zaista se minimalno trusi i to zavisi kojom ga četkicom nanosite. Kada pomešate obe nijanse, dobijet boju koju možete videti na fotografiji ispod.


Ono što mi se posbno dopada kod ovog bronzera/hajlajtera je to što sadrži dve nijanse, pa obu belu ( poslednju na fotografiji ispod ) mogu da koristim sada, kada sam svetlija, a ovu tamniju u nekim letnjim mesecima, kada dobijem divnu bakarnu boju. Zaista volim da ga koristim i prepručujem vam!

*Kupovinom ovog hajlajtera ste obezbedili sebe i za zimu i za leto!


Da li vam se dopada ovaj proizvod?

2 коментара:

Temisvar

Ukoliko me pratite od ranije znate da obozavam cipele. Samo mi daj nove cipele i cutacu, obecavam! Skroz sam zaboravila da treba da vam ...