недеља, 26. март 2017.

Ingrid Cosmetics Eyeliner


Ukoliko me pratite na Instagramu, znate da sam zaljubljenik kada su ajlajneri u pitanju. Isprobala sam preko 10 ajlajnera, različitih formi, brendova i boja i, iskrena da budem, nemam nameru da prestanem da ih isprobavam. Već neko vreme testiram Ingrid Cosmetics tečni ajlajner, te sam rešila da vam iznesem svoje utiske. Ovaj ajlajner možete pronaći na sajtu Kozmetika i Parfemi, a ukoliko vas mrzi da tražite, direktan link je OVDE. Za 395 dinara, dobijate 3,5ml ovog proizvoda.


Dakle, u pitanju je crni, tečni ajlajner koji ima aplikator u vidu tanke četkice. Moram priznati da je ovo najtanja četkica na koju sam naišla, međutim nije mi omiljena. Mislim da su joj vlakna predugačka te s toga ne radi posao kako bi trebalo. U nastavku teksta ćete saznati da mi se sam proizvod odlično pokazao, te s toga vam preporučujem da ovu četkicu zamenite nekom od već istrošenog ajlajnera. Što se samog proizvooda tiče, izuzetno je crn i ima mat završnicu, što možete pogledati na fotografiji ispod. Izuzetno je dugotrajan i na kapcima mi stoji sigurno nekih 7,8 sati. Moram napomenuti da ja nanosim bazu pre stavljanja ajlajnera i da se ne usuđujem da izađem bez nje.


Ne preslikava se, što mi je izuzetno bitno jer mislim da nema ništa ružnije od preslikanog ajaljnera. Ove sezone su aktuelni veoma prirodni makeup lookovi, pa se trudite da vam ajlajner bude što tanji i precizniji. Na sledećoj fotografiji možete pogledati kako ja volim da iscrtavam ajlajner. Takođe, vodite računa da vam ajlajner bude uklađen s oblikom oka, jer ne zaboravite, on treba da naglasi vaše oko i učini ga još lepšim.

*Zaista volim ovaj proizvod i preporučujem ga zaljubljenicima u ajlajnere.

Pišite mi da li želite da čujete nešto više o ajlajnerima.

Da li ste isprobale Ingrid tečni ajlajner?

2 коментара:

Temisvar

Ukoliko me pratite od ranije znate da obozavam cipele. Samo mi daj nove cipele i cutacu, obecavam! Skroz sam zaboravila da treba da vam ...