уторак, 18. април 2017.

Elixir Long Lasting Lipstick


Obožavam karmine, imam ih preko 60, međutim nikada mi nije dovoljno i uvek mi fali baš ta jedna nijansa. Dobila sam priliku da isprobam Elixir mat ruž koji možete pronaći na sajtu KozmetikaiParfemi ili OVDE. Nijansa koju ja imam je M42 Copper Penny i cena ovog ruža je 335 dinara.


Pakovanje karmina je plastično i malo je drugačije od svih ostalih. Proizvođač ovog karmina garantuje da se karmin lako nanosi, daje mat efekat, da mu je trajnost do 16h i da ne isušuje usne. Jako je bitno da napomenem da možete pronaći 28 mat nijansi i da ne sadrže parabene.


Konkretno ova nijansa je na mojim usnama jako bleda, pa mi potrebna neka tamnija olovka. S obzirom da ima mat završnicu, nanosi se malo teže, međutim izuzetno je pigmentovan. Ukoliko želite lakše da ga nanosite, obavezno pre njega nanesite balzam ili primer. Daje lepu mat završnicu i na usnama traje par sati. Nikako ga ne preporučujem devojkama sa suvim usnama, jer ume da ih isuši. Ovo nije najbolji ruž koji sam probala, ali svakako da vredi za 335 dinara.

*Nijansa ovog karmina je predivna, odlična za kombinovanje sa tamnijim olovkama. 

Da li ste isprobal mat liniju Elixir ruževa?

8 коментара:

Temisvar

Ukoliko me pratite od ranije znate da obozavam cipele. Samo mi daj nove cipele i cutacu, obecavam! Skroz sam zaboravila da treba da vam ...