уторак, 26. септембар 2017.

SIGMA gel ajlajner


Veliki sam ljubitelj ajlajnera i bila sam odusevljena kada sam dobila priliku da isprobam Sigma gel ajlajner. U pitanju je intezivno crni ajlajner i možete ga pronaći OVDE. Dostupan je u dve boje, braon i crnoj i košta 14$. Nijansa koju ja imam je crna i zove se Wicked. Sam jaljaner dolazi u staklenoj bočici sa poklopcem i njihovim logom. Bočica se nalazi u kutiji koja mi je stigla zaštićena pucketavim najlonom kako ne bi došlo do lomljenja prilikom transporta. Ajlajner sadrži 2,8 g prizivoda što mislim da je odlična količina proizvoda za 2 godine koliko je rok trajanja ovom ajneru.


Kao što sam rekla, u pitanju je intezivno crn ajlajner koji ima punu pigmentaciju. Nanosi se veoma lako i ravnomerno, bitno je samo pronaći pravu četkicu. O četkicama koje koristim ću vam uskoro pisati na blogu i pričati u nekom od videa. Trajnost ovog ajlajnera mi se takođe dopada, dakle stoji na mestu sve dok ne skinem šminku. Moram da napomenem da pre nanošenja samog lajnera nanosim bazu za senke koju setujem. Nije vodootporan te se mnogo lakše skida i ja obožavam da ga nosim u dnevnim varijantama. Međutim, posebno mi se dobro pokazao u vodenoj liniji kapka, trajao mi je gotovo 4 sata i nije bilo potrebno da ga popravljam. Nisam sigurna koliko vam se isplati da naručujete samo ovaj proizvod sa Sigminog sajta, ali ukoliko budete imale priliku da isprobate ovaj lajner, obavezno isprobajte. Na fotografiji ispod možete pogledati kako ajlajner izgleda na mojim očima.

*Zaista mi se dopao ajlajner!


 Da i ste isprobale nešto od brenda Sigma i kakvi su vaši utisci kada je ovaj brend u pitanju? 


2 коментара:

  1. Divno izgleda. Godinama slušam kako ga američke YouTuberke hvale. :)

    ОдговориИзбриши
  2. SUPER POST
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/09/25/sephora-color-festival-paleta/

    ОдговориИзбриши

Temisvar

Ukoliko me pratite od ranije znate da obozavam cipele. Samo mi daj nove cipele i cutacu, obecavam! Skroz sam zaboravila da treba da vam ...