понедељак, 18. децембар 2017.

Zaful Christmas salesVeoma cesto uzimam garderobu sa Zaful sajta i iskrena da budem jedan je od mojih omiljenih. Nadjem uvek ivne stvari po veoma povoljnim cenama. Do sada mi samo par stvari nije odgovaralo, i veoma sam zadovoljna. Prva stvarcica koja mi je izuzetno privukla paznju je ovaj divan sivi dzemper sa sivim detaljima i njega mozete pronaci OVDE.

 Kako mi je bebi roze omiljena boja, ni ova kupovina nije mogla proci bez iste.. Ovaj duks totalno opisuje mene u poslednje vreme..Samo bih lezala, odmarala, gluvarila i gledala u plafon :D  Da li je do vremena ili je meni takav period ne znam, ali obavezno bacite pogled na ovaj duks OVDE.
Kaisevi su uvek dobrodosli, i ovaj sam narucila za sebe i svoju najbolju drugaricu. Imam vec jedan sa sajta, jako sam zadovoljna i kvalitet je odlican a za ovaj vam javljam dodatne utiske..njega mozete pronaci OVDE.

Christmas deals 2017

Нема коментара:

Постави коментар

Temisvar

Ukoliko me pratite od ranije znate da obozavam cipele. Samo mi daj nove cipele i cutacu, obecavam! Skroz sam zaboravila da treba da vam ...