среда, 10. јануар 2018.

Zaful Valentines day salePoznato vam je da jako cesto narucujem sa Zaful sajta, pa sam danas odlucila da vam predstavim neke komade odece koje mozete iskoristiti za Dan Zaljubljenih.

Prva je ova divna crna haljinica, sa vezenim cveticima. Ja sam potpuno pala na ovaj trend, sve sto postoji kada je garderoba u pitanju meni je u cveticima. Zaista sam zaljubljena u takve komade odece. Ova haljina je odlicna jer je mozete nositi i u nekim dnevnim i nocnim varijantama, a isto tako je mozete kombinovati u specijalnim prilikama. Mozete je pronaci OVDE.

Mala crna, obicna haljina je uvek dobar izbor. Koonkretno ova je uska haljina, koja moze veoma lepo istaci figuru, ali isto tako naglasiti nedostatke ili viskove koji su se nakupili tokom zime, tako da budite oprezni. Uz ovakve haljine volim da kombinujem crveni ruz i neke bez ili crne cipele. Uklapaju se uz sve. sto mi je najbitnije. Nju pogledajte OVDE.

Na ovom sajtu imate ogromno snizenje kada je u pitanju Dan Zaljubljenih tako da obratite paznju na sledece linkove:


zaful valentine's day deals

zaful valentines day sale 2018

Нема коментара:

Постави коментар

Temisvar

Ukoliko me pratite od ranije znate da obozavam cipele. Samo mi daj nove cipele i cutacu, obecavam! Skroz sam zaboravila da treba da vam ...