недеља, 07. јануар 2018.

Zaful wishlist - lista željaUkoliko pratite moj rad neko vreme, verujem da znate da sarađujem sa kineskim sajtvoima kao što je Zaful. Uzimala sam stvari iz različitih kategorija kada je ovaj sajt u pitanju, ali sam uvek zaobilzila dukseve. Sada sam se odlučila za dva, meni predivna duksa, i jedva čekam da ih vidite na meni!

Prvi je rozi, crop top duks, sa 'LAZY' natpisom jer kako drugačije? U potpunosti opisuje mene! Bebi roze je moja boja, tako da jedva čekam da stigne i da ga nosim. Možete ga pronaći OVDE.

Kako bih izašla iz svoje zone komfora, odlučih se da naručim još jedan duks, u boji koja mi je odlična za detalje ili nameštaj. Da, dobro ste pročitali! Nisam tip koji voli boje kada je u pitanju garderoba. Kod mene je sve jednostavno, ali sam rešila da to promenim u ovoj godini! Plavi plišani duks mi deluje kao odličan izbor za ove hladne dane i moram priznati da jedva čeka da stigne. Over size je i njega možete pogledati OVDE.

Нема коментара:

Постави коментар

Temisvar

Ukoliko me pratite od ranije znate da obozavam cipele. Samo mi daj nove cipele i cutacu, obecavam! Skroz sam zaboravila da treba da vam ...